Të gjitha kategoritë
enEN
Historiku

:Shtëpi> Rreth nesh > Historiku

Historiku

2001.5

Zhuzhou Mingri i çimentuar karabit Co, Ltd u krijua.

2009.4

Mingri u zhvendos në Zonën Industriale Liyu.

2010.5

Mingri u zgjodh si pavioni i vetëm i përbashkët i ndërmarrjeve private të Shanghai World Expo.

2011.6

Mingri u emërua ndërmarrje të teknologjisë së lartë në HunanProvince.

2012.3

Ekipi i shitjeve të huaja shkoi në Finlandë, Gjermani dhe Francë për kërkimin e tregut.

2012.7

Kapaciteti mujor i prodhimit tejkaloi 50 tonë.

2012.9

Marka tregtare "Rixin" u regjistrua me sukses në Finlandë.

2013.8

Marka Rixin është vlerësuar si "Markë e famshme ndërkombëtare Hunan".

2015.1

Mingri u nderua si kompani e "Ten- Milion E-business".

2017.1

U krijua ndarja e tehut me saktësi të karabit të tungstenit.

2018.1

Mingri shpërbleu "ndërmarrjen e jashtëzakonshme për promovimin e eksporteve".

2019.8

Punëtoria 3# përfundoi.

2001.5
2009.4
2010.5
2011.6
2012.3
2012.7
2012.9
2013.8
2015.1
2017.1
2018.1
2019.8

Kategoritë e nxehta