Të gjitha kategoritë
enEN
Kontaktoni
NA KONTAKTONI

NA KONTAKTONI

Ne mund të ofrojmë shërbim profesional dhe të shpejtë
Zhuzhou Mingri i çimentuar karabit Co., Ltd.

Tel:+ 86-731 22778509-| + 86-731 22778506-

Faqja e internetit: https://www.zhuzhoumingri.com

Adresa: Nr. 88, Mingri Road, Liyu Industrial Area, Tianyuan District, Zhuzhou City 412007, Hunan Province.PRC

Kategoritë e nxehta