Të gjitha kategoritë
enEN
Slitter bordi i valëzuar

Slitter bordi i valëzuar

Zhuzhou Mingri është krenare të ofrojë inovacionin tonë më të fundit - Slitter me pllaka të valëzuara. Kjo pajisje e gjithanshme është projektuar për prerje të saktë të fletëve të kartonit të valëzuar dhe është një mjet thelbësor për industritë e paketimit dhe printimit. Prerësja jonë e pllakave të valëzuara është e pajisur me një sistem tehe të besueshëm që siguron një prerje të qetë dhe të pastër, duke rezultuar në produkte të përfunduara me cilësi të lartë. Përveç performancës së tij të jashtëzakonshme, prerësja jonë është gjithashtu e lehtë për t'u përdorur, mirëmbajtur dhe mund të personalizohet për të përmbushur nevojat tuaja specifike.

Kategoritë e nxehta