Të gjitha kategoritë
enEN

Vdes karabit tungsteni, majë karabit, pjatë karabit, furnizues shirit karabit

Rreth nesh

Rreth nesh

E vendosur në qytetin Zhuzhou, Provinca Hunan-baza e karbitit të tungstenit të Kinës, Zhuzhou Mingri i çimentuar me karabit., Ltd. u themelua në maj të 2001 me investim prej 17.1 milion dollarë dhe sipërfaqe prej 33000 ㎡. Me prodhim të përditësuar në linjë, pajisje të avancuara, teknikë profesionistë dhe ekspertë me çmime kombëtare si konsulentë me kohë të plotë.

Lexo më shumë

Aplikacion

Inovative, pragmatike, efikase, ndjekja e ekselencës

Zgjidhje

Ekspertët e zgjidhjeve, për t'ju ofruar shërbime më të përshtatshme

Mjet për nxjerrjen e çimentos

Avantazh

Dhjetë vjet, vetëm për t'ju dhënë shërbim më të mirë

1

Kategoritë e nxehta